Deschide-ti sufletul ! O campanie British Airways pentru copiii sinistrati din vestul tarii

British Airways a initiat o campanie de solidaritate pentru copiii sinistrati in urma inundatiilor din vestul tarii, raspunzand astfel apelului Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC), care solicita colectarea de jucarii si haine pentru cei aproximativ 3.500 de copii aflati in zonele afectate.

In birourile sale din Bucuresti si de la aeroportul Henri Coanda, British Airways a organizat puncte de colectare pentru jucarii. Pasagerii vor putea astfel sa doneze jucarii copiiilor sinistrati prin intermediul British Airways Romania.

Campania este semnalata vizual prin stickere si cate o cutie cu insemnele campaniei in cele doua locatii. De asemenea, donatiile se pot face si la agentiile de turism acreditate campaniei British Airways « Deschide-ti sufletul ! ». British Airways a mai organizat 3 astfel de campanii pentru diferite spitale si orfelinate din Romania, ultima desfasurandu-se in anul 2001, cand s-a reusit colectarea unui numar impresionant de jucarii pentru Spitalul CFR din Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related