British Airways a desemnat castigatorul promotiei Club World!

British Airways a anuntat castigatorul promotiei "Meniul Club World! Acum si pe pamant! Numele acestuia este Diana Cobarzan, are 26 ani si locuieste in Bucuresti. Promotia a avut loc intre 21 iunie si 20 iulie la restaurantul "La Provence" din Bucuresti, unde fiecare oaspete a avut ocazia sa participe comandand meniul Club World.
Meniul Club World a fost acelasi servit pe cursele companiei British Airways la clasa business. Aceasta cabina ofera pe langa un festin culinar si un confort sporit, prin transformarea fotoliului intr-un pat perfect plat.

Castigatorul promotiei a fost desemnat prin tragere la sorti la sediul British Airways din Bucuresti unde Corina Enciu - Country Commercial Manager British Airways Romania & Moldova a extras unul dintre cele 224 de taloane completate de catre participanti.
"O felicitam pe Dna Diana Cobarzan pentru alegerea facuta. Speram ca aceasta surpriza sa fie una placuta si ii dorim o calatorie relaxanta catre o destinatie la alegere" a declarat Corina Enciu - Country Commercial Manager British Airways Romania & Moldova.
Campania a fost promovata online pe majoritatea portalurilor de internet cat si in interiorul locatiei restaurantului prin postere, pliante si prin includerea meniului Club World in cel al restaurantului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related