British Airways a desemnat castigatorul promotiei "Descopera calatoria de frumusete cu British Airways si Burberry!"

British Airways a anuntat castigatorul promotiei "Descopera calatoria de frumusete cu British Airways si Burberry", promotie care s-a desfasurat intre 20 noiembrie si 20 decembrie 2005. Numele acestuia este Maria Blidaru, are 48 de ani si locuieste in Bucuresti. Promotia s-a desfasurat intre 20 noiembrie si 20 decembrie in magazinele Beauty Shop, Eva si B&B din Bucuresti, unde pentru cumparaturi in valoare de 150 RON, fiecare cumparator primea un talon de inscriere in concurs. In baza acestui talon participantii au avut ocazia sa castige un weekend la Londra oferit de British Airways.

"Prin parteneriatul cu Burberry si cu Prestige Parfum, British Airways a dorit sa aduca mai aproape de romani, in perioada sarbatorilor, parfumul inconfundabil al Londrei. Pe langa aceasta promotie am organizat si un parteneriat cu restaurantul White Horse, unde oaspetii acestui popular pub din Bucuresti au putut sa deguste feluri de mancaruri tipic londoneze", a declarat Corina Enciu - Country Commercial Manager British Airways Romania & Moldova.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related