VideoBuzz: Mihai Ene despre lucrarile inovative inscrise la AdPrint 2009

VideoBuzz cu Mihai Ene, Creative | Managing Partner, The Secret Service

Va amintiti cu siguranta de tipul in costum care dormea intr-un panou la Romana si care s-a tratat cu Asonor ca sa nu mai sforaie si sa-l lase sotia sa doarma din nou acasa. Poate ati remarcat si semineele in care s-au transformat statiile de autobuz in preajma Craciunului si post it-urile care il indemnau pe Mos Craciun sa mearga la Ultra Pro Computers. Cele doua campanii au fost realizate anul trecut de The Secret Service, agentia de "comunicare integrata inovativa si neconventionala".

Pentru ca stiam din galeria ADfel nivelul campaniilor neconventionale de anul trecut, m-am gandit ca Mihai ar fi omul potrivit sa comenteze lucrarile inovative din cadrul galeriei AdPrint 2009. Si pentru ca, dupa cum preabine stiti, singura problema care nu-mi da pace la festivaluri e ca fiecare lucrare s-ar putea sa fie ghost, i-am amintit lui Mihai la fiecare pas ca noi ne aflam acolo la vanatoare de ghosturi, nu ca sa vorbim despre publicitate. Ma rog, ar mai fi problema ca atunci cand scrii despre o lucrare pe care n-a vazut-o nici un consumator legitim, ci doar oameni din industrie, te pacalesti singur ca esti jurnalist de publicitate, dar asta e o problema personala a mea, cu siguranta ca menirea unui astfel de jurnalist e preluarea comunicatelor de presa care numara premiile si adresarea felicitarilor aferente in interviurile de dupa gala.

Mi s-a parut interesant ca, desi nu mi-am propus sa vad cat se priceput e Mihai la ghicit lucrari demne de premiu, a apreciat cel mai mult doua dintre lucrarile care chiar au fost premiate cateva ore mai tarziu, in cadrul galei AdPrint: Discovery Channel - The Elbe Tunnel Aquarium si Smart - Inclined.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated