VideoBuzz: Cum discuta Daniela Nedelschi si Jorg Riommi despre printuri

Buzz cu Daniela Nedelschi (Head of Art Direction, Saatchi&Saatchi) si Jorg Riommi (Creative Director, Saatchi&Saatchi)

Dupa enumerarea tuturor festivalurilor la care au fost premiati cu deja celebrele "Ariel - Unsewed" si "Head&Shoulders - Since 1961", era de asteptat ca dintre creativii invitati la plimbare cu IQads prin galeria AdPrint sa faca parte cei doi creativi de la Saatchi&Saatchi.

Bineinteles ca m-a bantuit in continuare problema ghosturilor si ca atunci cand poposeam langa o lucrare romaneasca ii zgandaream pe cei doi cu intrebarea: "Ati vazut-o vreodata in vreo revista?". Daniela mi-a raspuns la un moment dat ca ea nici nu citeste prea multe reviste, nici nu apuca sa se uite la tv, ca bugetele de media pentru print sunt problematice mai ales in perioada asta si ca problema ghosturilor pana la urma nu poate fi transata atat de usor. Jorg mi-a dat exemplul campaniei Ariel - Unsewed, pentru P&G Egipt, pe care nici n-aveam cum sa o vedem in vreo revista, daca nu ne deplasam la fata locului.

O alta problema intens discutata in aceasta perioada este deschiderea clientilor spre creativitate in vreme de criza. Jorg e de parere ca acum vor fi si mai reticenti decat inainte si ca va fi din ce in ce mai greu sa fie convinsi sa acorde agentiei libertatea de care are nevoie pentru a crea lucrari mai putin cuminti, dar vedeti voi in filmul de mai jos cum s-a exprimat el exact.

Cei doi s-au referit si la lucrarea cu care au castigat un Silver Angel: Greenpeace - Bomb si bineinteles ca au apreciat din nou foarte multe lucrari care aveau sa castige in seara aceea un premiu la AdPrint. Iata cateva dintre ele: Wonderbra Swimwear (Fish, Seahorse, Turtle), SHS Safari (Boy, Girl), Saniterpen - Puss in Boots, 123fleurs.com - Granny Surprise, Volkswagen (MIchael, Travolta), IKEA - Kitchen.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related