Saatchi & Saatchi Romania premiata cu aur si bronz la New York Festivals

Saatchi & Saatchi Romania a castigat un trofeu de aur si unul de bronz la New York Festivals. Campania premiata cu "Gold World Medal" este cea de Print pentru Ariel - Unsewed Stains, in categoria "Home Products/Services", iar cea distinsa cu "Bronze World Medal" este campania de Outdoor pentru Greenpeace - Bomb, in categoria "Environmental Issues".

"Suntem fericiti ca cele doua campanii au avut o evolutie foarte buna si ca agentia a castigat pentru al doilea an consecutiv la New York Festivals", a declarat Jorg Riommi, Creative Director Saatchi & Saatchi.

Pentru ca ii place mai mult sa deseneze decat sa vorbeasca, Daniela Nedelschi, Deputy Creative Director & Head of Art Direction, a spus: "Happy. I love NY!"

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Marin Petrescu
acum 14 ani
Ce misto ca am vazut campaniile astea peste tot in Romania. Am vazut un banner cu Greenpeace si la Cluj!

Si ce greu trebuie sa fi fost sa vii cu asa idei pe brief-uri asa grele. Bravo. Ati confirmat.



Branded


Related