TheRECP editeaza primul ziar de brand din Romania pentru Volkswagen, Porsche Romania

Cu o experienta de 6 ani in publishing si cu 4 ani in customer publishing, TheRECP - Reference Consumer & Customer Publishing - lanseaza impreuna cu Importatorul Volkswagen, Porsche Romania primul ziar de brand din Romania, un produs de calitate si eficient la costuri reduse!

Volkswagen News este un mijloc de informare si de analiza, care prezinta lunar ultimele noutati ale companiei, dar si activitatea importatorului si a dealerilor Volkswagen din Romania, radiografiaza principalele modele si cele mai recente elemente tehnologice propuse de marca si semnaleaza ofertele speciale, atat in ceea ce priveste modelele noi, cat si pe cele de ocazie, comercializate prin Weltauto. Ziarul este publicat lunar, intr-un tiraj de 100.000 de exemplare si are o distributie nationala controlata prin intermediul retelei de distribuitori Volkswagen. Primul produs de acest gen din Romania, Volkswagen News, aduce in prim-plan, in cele 16 pagini de continut, principalele calitati ale marcii: culoare, exuberanta, emotie, traire.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related