LAFARGE - ROMCIM

Compania Lafarge, lider mondial in domeniul materialelor de constructii, a lansat un nou produs performant pe piata romaneasca: cimentul ROMCIM® pentru betoane.
Acesta este primul ciment produs integral dupa o consultare prealabila si transparenta a beneficiarilor sai. Conceptul a fost pe cat de simplu, pe atat de bine definit: echipa Lafarge a discutat cu peste 1400 de mesteri si beneficiari din toata tara, pentru a afla ce anume isi doresc acestia de la un ciment modern. Cele mai relevante necesitati exprimate de clienti s-au transformat, apoi, in lista de calitati impresionante pe care o afiseaza noul ciment ROMCIM®. De la designul unic al sacului si pana la proprietatile speciale ale cimentului, nici un aspect nu a fost trecut cu vederea de catre echipa care s-a ocupat de proiect. Rezultatul final confirma, inca o data, preocuparea Lafarge pentru clienti si cerintele acestora, dorinta de a crea produse mai performante si deschiderea la tot ceea ce inseamna nou. Rezultatul este... beton!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related