Mircea Badea a semnat un parteneriat cu Toyota

Toyota Avensis este noua masina pe care Mircea Badea o va conduce pe o perioada de cel putin un an, potrivit unei intelegeri contractuale, informeaza un comunicat de presa Saatchi&Saatchi.

Parteneriatul semnat de Mircea Badea cu Toyota, facilitat de agentia Saatchi&Saatchi, este valabil un an de zile, cu posibilitate de prelungire. Toyota a cautat o persoana publica reprezenativa pentru marca, iar in final l-a ales pe Mircea Badea, caracterizat de "taria de caracter", conform comunicatului.

"Despre Toyota sunt multe de spus. Ce e cel mai important? Today. Tomorrow. Toyota. Un "motto" global cu multe sensuri. Toyota nu este o marca oportunista. Este insa matura, stabila si foarte "umana". Cei mai multi posesori de Toyota raman cu aceasta marca toata viata, chiar daca schimba modelul. Sau au aceeasi Toyota pentru destul de multi ani - notiunea de fiabilitate este foarte importanta. Dar probabil ca este vorba de mai mult decat atat. Masina pana la urma te seduce, este croita pentru confortul, siguranta si placerea ta. Nu am incercat sa-l convingem pe Mircea prin cuvinte. L-am intrebat ce parere are despre Toyota dupa ce a condus masina. "Foarte buna". A fost suficient ca sa semnam parteneriatul", a mentionat Veronica Mircea, Marketing Director la Toyota.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related