Brandstalk dezvaluie tehnologia din spatele magiei Bosch si Siemens

Magie sau tehnologie? "Aceasta este intrebarea!" si-au spus Brandstalk si BSH Electrocasnice, unicul distribuitor al marcilor Bosch si Siemens in Romania, atunci cand au planificat campania de lansare a noilor game de aparate incorporabile. Pentru a afla raspunsul la aceasta provocare, jurnalistii si dealerii companiei au fost invitati sa interactioneze live cu noile aparate incorporabile, asamblate intr-o adevarata bucatarie magica.

«O noua gama de aparate cuprinde o varietate de produse si caracteristici, astfel ca prima provocare pentru echipa noastra a fost de a reuni intr-un singur concept toate beneficiile celor doua noi game. Raspunsul a venit in modul cel mai natural cu putinta, plasandu-ne noi insine in postura de consumator uimit de ceea ce poate obtine prin noile tehnologii... Si am simtit "magia". Ne bucuram ca am putut marca astfel un moment atat de important din istoria celor doua branduri in Romania.» a declarat Olivia Georgescu, Account Director Brandstalk.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related