In vara asta Bosch Electrocasnice si Maximize Communications au spalat vasele gratis pentru tine!

In perioada 28 aprilie - 30 iunie 2006 Maximize Communications a creat si implementat o campanie desfasurata in coop de catre Bosch Electocasnice si Reckitt Benckiser. Bosch, liderul european in masini de spalat vase a adus in premiera pe piata romaneasca de masini de spalat vase sistemul Money Back Guarantee. In perioada campaniei oricine a achizitionat cu plata integrala o masina de spalat vase Bosch, a avut posibilitatea de a o returna in termen de 30 de zile de la data achizitiei, primind banii inapoi daca nu se declara pe deplin multumit.

Pana in acest moment nici un consumator nu a solicitat rambursarea. Irenne Wagner, Product Manager Bosch Electocasnice, declara: "Acest fapt confirma ca masinile de spalat vase Bosch au o calitate deosebita, o performanta superioara si ca din ce in ce mai mult consumatorul roman constientizeaza nevoia pentru electrocasnice performante care sa ii usureze viata."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related