Comunicarea Honda la primul viraj romanesc

Interviu cu Alex Cernatescu (CEO, Creative Director, Infinit Solutions)

Honda accelereaza vanzarile comunicand emotional. Cel putin asa sustine Alex Cernatescu, CEO si Creative Director al Infinit Solutions, agentia care a castigat contul Honda in februarie 2009. Noua campanie Honda, prima creatie locala romaneasca, are in prim plan sublinierea atributelor care recomanda Honda Accord Summer Edition drept cea mai buna optiune in materie de automobile. Totusi, pastreaza mult din platforma de comunicare globala "The Power of Dreams". Ne explica Alex Cernatescu de ce. Tot in acest interviu puteti afla rezultatele campaniei interactive Honda Eco Challenge, realizata in primavara acestui an tot de Infinit Solutions. Ce traseu se prefigureaza pentru brandul Honda cititi printre randuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related