Stefanini Group și Stefanini Infinit (Infinit Agency) se alătură cu mândrie Forbes România pentru a co-crea Digital Hour of Power 2020, eveniment virtual ce va avea loc miercuri, 2 septembrie 2020

Stefanini Group și Stefanini Infinit (Infinit Agency) se alătură cu mândrie Forbes România pentru a co-crea Digital Hour of Power 2020, eveniment virtual ce va avea loc miercuri, 2 septembrie 2020

Stefanini Group, din care face parte si Stefanini Infinit, este o companie globală prezenta in peste 40 de tari, cu o experiență de 30 de ani pe piață, oferind un portofoliu extins de soluții, având o mentalitate antreprenorială, ajutând în același timp clienții să își transforme digital afacerea și împreună cu aceștia co-creând soluții pentru un viitor mai bun.

DIGITAL HOUR OF POWER” – unul dintre cele mai mari evenimente de digital din Europa reunește experți de vârf, cum ar fi Yougo Neumoroni – President of CIO Association sau Mark Yates – IDC Europe Research Director, pentru a explora cele mai recente tendințe de business și digitale.

Evenimentul va reuni mai mult de 10 speakeri de la companiile de top în industrie, pentru a vorbi despre tendințele cheie, oportunitățile și provocările pentru business-uri, răspunzând unui peisaj de business transformat digital și realității post-coronavirus.

Lideri de business se vor alătura lui Alex Cernătescu, CEO, Co-Founder & Global Head of Strategy la Stefanini Infinit și lui Bogdan Gălușcă, Director of Business Development la Stefanini EMEA, într-o serie de discuții fascinante, moderate de Ionuț Bonoiu, redactor șef Forbes Romania.

Vă invităm pe 2 septembrie, începând cu ora 14:00 CET, în direct pe pagina Forbes România, să co-creăm împreună pentru o nouă realitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related