"Vamaiotii" au cantat si dansat pe ritmurile Muzicii URSUS

Stufstock 3 a fost cel de-al treilea mare eveniment din aceasta vara sponsorizat de URSUS sub numele de Muzica URSUS. Dupa cea mai tare editie a Liberty Parade de pana acum pentru fanii muzicii house, Muzica URSUS s-a facut din nou auzita la Vama Veche pe 19 si 21 august, cand a avut loc cea de-a treia editie a unui festival rock apreciat drept Woodstock-ul romanilor: "Stufstock".
Cuvantul de ordine pentru Stufstock este muzica de atitudine, evenimentul fiind integrat intr-o adevarata miscare de salvare a rezervatiei bioculturale Vama Veche.

Momentele culminante ale celor doua seri au fost Zdob si Zdub si OcS in prima seara si Vama Veche si Luna Amara in cea de a doua seara. Printre formatiile care au incantat auzul celor adunati pe plaja din Vama Veche au fost Vita de Vie, Kumm, Zob, Travka, Taine, Altar, Nightlosers, Semnal M, Florin Chilian si Fara Zahar. Editia din acest an s-a bucurat si de participarea in premiera a sapte trupe straine. La cea de a doua scena, trupa germana Al Jawala a incendiat atmosfera, urmati de Havoc (Germania), Sims (Franta), Ens Cogitans (Rusia), Kampac Dolores (Ungaria) si Point Blank (Macedonia).
"Fie ca este prezenta langa umbrelele de stuf din Vama Veche, la Festivalul Stufstock, fie ca ofera libertatea house a Liberty Parade sau clipe de voie buna clujenilor la Festivalul Berii, Muzica URSUS se aude la fel, adica foarte bine. Pentru ca esenta Muzicii URSUS este calitatea. Cea mai buna bere romaneasca se asociaza cu cea mai buna muzica romaneasca", a declarat Alexandra Rusu, Senior Brand Manager URSUS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related