Postul ID Investigation Discovery isi extinde distributia in Europa Centrala

Discovery Networks Europa Centrala, o divizie a companiei media Discovery Communications, anunta lansarea postului ID Investigation Discovery in oferta RCS&RDS, in Romania, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia.

In Romania, postul de investigatii emite non-stop si este disponibil in pachetul extra al DigiTV Cablu si DigiTV Satelit. In Ungaria, postul a fost lansat in pachetul de baza al Digi Kabel si Digi TV, iar in Republica Ceha si Slovacia canalul este diponibil in pachetele de baza ale Digi TV.

"Suntem incantati de lansarea ID Investigation Discovery pe Digi in Romania, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia. Suntem convinsi ca, prin continutul sau de inalta calitate, brand-ul solid si popularitatea crescanda de care se bucura genul de investigatii in randul adultilor din Europa, acest canal va ajunge in scurt timp sa castige aprecierea telespectatorilor" - a comentat Katarzyna Kieli, General Manager, Discovery Networks Europa Centrala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related