Aegis Media pregateste o noua achizitie in Romania

Aegis Media, holding de publicitate independent al carui varf de lance este reteaua de media Carat, una dintre cele mai puternice din lume, are in lucru o noua achizitie in Romania.

Michael Rachor, CFO al Aegis Media in Europa Centrala si Africa, a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru MONEY EXPRESS ca Aegis Media vizeaza o agentie din segmentul digital al industriei de publicitate si ca tranzactia va avea loc, cel mai probabil, in 2010.

Michael Rachor - care a avut un rol-cheie si in preluarea Tempo Media din 2008, de la Dragos Grigoriu - a mai spus ca Romania este "o piata importanta pentru Aegis Media, pe termen lung".
Despre insolventa agentiei Carat Romania, Rachor a spus ca situatia are drept cauza "o eroare in circuitul birocratic al hartiilor". "Iar ce se intampla acum in justitie ne-a ingreunat rezolvarea situatiei", a spus Rachor, care estimeaza ca situatia se va rezolva "in maximum trei luni".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related