Incep inscrierile pentru AdPrint 2010

AdPrint, singurul festival care celebreaza meritele echipelor de creatie in realizarea celor mai bune printuri din Europa, anunta cea de-a 11a editie. Anul acesta, perioada de inscriere se va derula in intervalul 2 noiembrie 2009 - 15 februarie 2010.

Structura competitiei ramane deschisa catre neconventional, pentru a premia creativitatea in toate formele pe care le poate avea in print. Juriul, care va evalua toate lucrarile din festival, va fi prezidat de Brian Fraser (Executive Creative Director McCann Erickson Londra). Acesta il va avea coleg de echipa pe Colin Nimick (Executive Creative Director OgilvyOne Londra).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

DictionarBranded


Related