Ogilvy Group Romania are un nou Executive Creative Director

Departamentele de creatie ale grupului Ogilvy Romania sunt coordonate incepand cu aceasta saptamana de un Executive Creative Director. Albert Nica va conduce activitatea creativa a intregului grup si va realiza o reorganizare din punct de vedere al structurii echipei, alaturi de Dani Macarie, Group Creative Director OgilvyOne si 141 Romania, si ceilalti oameni cheie din echipa de creatie.

"Am incredere ca, pe termen lung, aceasta reorganizare va intari departamentul de creatie si va influenta pozitiv produsul creativ al agentiei si eficienta acestuia pentru clientii grupului Ogilvy" a declarat Albert Nica. Albert are o experienta de 12 ani in industria de publicitate, atat in sectorul corporate al acesteia, cat si in cel antreprenorial. Dupa absolvirea studiilor de arta in Bucuresti, Albert si-a continuat pregatirea in Marea Britanie urmand cursuri de specializare in grafica publicitara. Si-a inceput activitatea in publicitate chiar in Marea Britanie, iar dupa un numar de ani a revenit in Romania pentru a conduce primul shop de creatie din tara noastra - Zebra Graphics. Mai tarziu s-a alaturat echipei de creatie de la D'Arcy, unde in scurt timp a devenit unul dintre directorii de creatie, conducand timp de cativa ani contul CONNEX. Dupa un pasaj scurt la Tempo ca Director de Creatie, a revenit in D'Arcy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related