Mediaedge:cia a castigat contul de media Strauss Romania

Compania Strauss Romania va lucra cu Mediaedge:cia (MEC) Romania in urma unui amplu proces de evaluare desfasurat pe parcursul a doua luni. Dupa o colaborare de 9 ani, in ultimii 2 ani MEC s-a ocupat doar de implementarea serviciilor outdoor (OOH).

Incepand cu luna februarie, Mediaedge:cia (MEC) va gestiona integral contul de media al Strauss Romania cu scopul de a dezvolta proiecte creative de comunicare integrata si de a oferi un set complex de servicii de comunicare si implementare media pentru toate canalele de promovare.

"Am fost animati de dorinta de a reusi sa recladim 100% parteneriatul nostru, atat print-o strategie inovativa care sa creeze impact pe piata de cafea precum si prin solutiile de eficientizare a investitiei media. Pentru noi, Strauss Romania este un client de cursa lunga alaturi de care suntem onorati sa sarbatorim 9 ani de colaborare," a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General al Mediaedge:cia (MEC) Romania

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related