Community BrandTailors a lansat tiriacholdings.ro

Tiriacholdings.ro reprezinta o premiera in Romania datorita faptului ca pana in momentul de fata, liniile de business dezvoltate de catre Tiriac Holdings nu puteau fi gasite intr-un singur loc pe internet. Prin intermediul proiectului pe care l-a finalizat impreuna cu echipa Tiriac Holdings, Community BrandTailors a reusit sa ofere o imagine virtuala de ansamblu coerenta asupra domeniilor de activitate Tiriac Holdings. "Suntem mandri de faptul ca ne-a fost incredintata aceasta sarcina.", a declarat Monica Dumitriu, Brand Consultant BrandTailors.

Nevoia de a dezolta acest proiect a aparut din dorinta de a le oferi partenerilor si clientilor Tiriac Holdings, atat pe plan national cat si international, posibilitatea de a gasi toate informatiile despre acest concern intr-un site unitar. Sectiunile care se regasesc pe tiriacholdings.ro sunt dedicate fiecarei linii de business: auto, servicii financiare, imobiliare, aviatie si fundatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related