MEC Romania devine oficial Wavemaker Romania, noua agentie de media, continut si  tehnologie

MEC Romania devine oficial Wavemaker Romania, noua agentie de media, continut si  tehnologie
Oana Padure, CEO Wavemaker Romania

Wavemaker, noua agentie de media, continut si tehnologie, parte din GroupM, care a fost creata recent din fuziunea la nivel global dintre agentiile de media MEC si Maxus, este prezenta oficial in Romania.

Astfel, Wavemaker Romania activeaza oficial incepand de astazi sub conducerea Oanei Padure, in calitate de CEO, continuand mandatul inceput in 2014 ca CEO al MEC Romania.

„Parcursul nostru in ultimii trei ani si jumatate a fost o transformare continua prin care am reusit sa devenim o echipa pregatita pentru viitor. Avem profesionisti tineri, creativi, foarte pasionati de ceea ce fac, de care sunt foarte mandra. Tranzitia la Wavemaker este un pas natural in evolutia echipei noastre si reprezinta o reconfirmare a angajamentului pe care il avem, acela de a livra solutii eficiente de comunicare pentru a sustine business-ul clientilor nostri”, declara Oana Padure, CEO Wavemaker Romania.

Noul brand, Wavemaker, este construit si sustinut de un set de valori definite prin pasiune, agilitate, colaborare, spirit antreprenorial si diversitate, rezultate din intersectia celor doua culturi existente in agentiile care au fuzionat, MEC, respectiv Maxus. In acelasi timp, Wavemaker duce mai departe focusul MEC de integrare a datelor si insight-urilor despre procesul de achizitie a consumatorilor.

Noua agentie Wavemaker va finaliza intregul proces de rebranding la nivel global pana in ianuarie 2018 si va avea birouri in 90 de tari, cu peste 8500 de angajati.

Wavemaker este o agentie din noua generatie, cu venituri de peste un miliard de dolari, aflata la intersectia dintre media, creare de continut si tehnologie. Preocuparea aproape obsesiva de a intelege procesul de achizitie a consumatorilor este ceea ce confirma ca misiunea agentiei este strans legata de provocarile de business cu care se confrunta clientii sai. Wavemaker a creat si WM Momentum, cel mai detaliat studiu din lume despre comportamentul si decizia de cumparare a oamenilor, cu peste 375.000 de studii realizate in 70 de piete pentru mai mult de 30 de categorii. Business-ul Wavemaker este sustinut prin creativitatea si curiozitatea a peste 8.500 de angajati din 90 de tari. Wavemaker face parte din GroupM, compania globala de management a investitiilor in media, parte din WPP. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related