Expozitia AdPrint 2010 deschisa publicului larg

Festivalul AdPrint, care isi propune in fiecare an sa celebreze cele mai bune printuri din Europa, va avea expozitia deschisa publicului larg, in perioada 25 martie - 20 aprilie 2010. Lucrarile din competitia AdPrint vor fi expuse pe un suport neconventional - gardul ce inconjoara Muzeul National de Arta al Romaniei.

Expozitia va cuprinde toate lucrarile din festival. Ele vor fi evaluate de un juriu international compus din sapte echipe de creatie, prezidat de Brain Fraser (Executive Creative Director McCann Erickson London).

Castigatorii acestei editii vor fi anuntati in cadrul unei petreceri in seara zilei de 27 martie, in cadrul Jet Set Events Hall din Bucresti, incepand cu orele 21. Sunt asteptati la petrecere atat creativi si oameni de marketing, cat si jurnalisti si studenti. Detalii despre accesul la petrecere se gasesc pe site-ul oficial al festivalului, www.adprint.ro, sectiunea "Events".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune

DictionarBranded


Related