La inceput de Golden Drum

Lista lucrarilor inscrise pentru festivalul de la Portoroz aduna in acest an peste 2000 de lucrari.
Surpriza acestui an o constituie numarul record de inscrieri care vin de la agentiile din Romania. Cu un total de 268 de lucrari, tara noastra devanseaza Cehia (245) si se afla imediat dupa Slovenia (298) in clasamentul pe natiuni.

Acestea sunt agentiile romanesti care vor concura la inceputul lui octombrie, in Slovenia:
McCann - Erickson (53)
Leo Burnett (39)
GMP/Map (25)
Grey Worldwide (15)
Saatchi& Saatchi (13)
Next Cap (12)
Graffiti BBDO (11)
Young & Rubicam / Team Advertising (10)
Lowe & Partners (8)
Imager (7)
gav/balkanski (6)
Gavrila&Asociatii (6)
Tempo (6)
ADDV euro RSCG (5)
Publicis Romania(5)
Pro TV SA (5)
Scala JW Thompson (5)
Cohn & Yansen (4)
Propaganda (4)
Violet Advertising (3)
Media One (2)
Mercury promotions (1)
Totem Communication (1).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related