Pentru barbatii care nu pot spune "nu"

Ceea ce pentru majoritatea femeilor e "inca un meci" s-ar putea sa fie o chestiune de viata si de moarte pentru barbati. Mai ales daca la ei in tara chiar se joaca fotbal. Si cu atat mai mult cu cat e vorba de un meci din UEFA Champions League, asa cum a fost meciul Real Madrid - AC Milian, din octombrie trecut.

Asa ca va dati seama ce chin a fost pentru cei 200 de complici ai JWT Milan sa-i stranga cu usa pe cei 1100 de microbisti, astfel incat sa accepte sa renunte la meci si sa mearga - nici mai mult, nici mai putin decat - la un concert de MUZICA CLASICA sustinut de un cvartet de coarde, prezentat ca fiiind faimos in New York, Berlin si Dubai: Die Schnuren.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

GABRIEL ALECU
acum 9 ani
Sa vedem creativitatea agentiilor din Ro....sunt in stare sa realizeze ceva de asemenea anvergura ?...sau totul se rezuma la clasicul spot tv .......se baga cineva???...alooo Propaganda , McCann......domne ......puteti asa ceva ?
Junior Copy
acum 9 ani
Da' tu ai vazut despre ce client e vorba? Pai pune tu Boromir sa plateasca pentru ceva similar si vezi daca reusesti sa faci asa ceva in Romania.

www.juniorcopy.blogspot.comRelated