Heineken te trimite din nou la Finala UEFA Champions League 2007

Heineken continua campania promotionala de succes "Welcome to Champions Planet", care a debutat in Romania anul trecut si a oferit consumatorilor de bere oportunitatea de a asista in direct la finala UEFA Champions League, de pe Stade de France din Paris. Anul acesta, prin intermediul campaniei "Welcome to Champions Planet" Heineken lanseaza o noua provocare iubitorilor de fotbal din Romania, miza fiind castigarea unei excursii unice la actuala editie a finalei UEFA Champions League, ce va avea loc in data de 23 mai, la Atena.

Campania promotionala "Welcome to Champions Planet"
Heineken UEFA Champions League revine in Romania cu o noua campanie "Welcome to Champions Planet", dupa ce anul trecut consumatorii de bere si iubitorii fotbalului din Romania au avut sansa de a participa la o promotie inedita si de la lua parte la cel mai important eveniment fotbalistic: finala UEFA Champions League. Anul acesta, promotia se desfasoara in perioada 15 februarie - 05 mai si are ca suport principal site-ul www.championsplanet.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune


Comentarii

florin geogia
acum 17 ani
puncte acumulate
florin geogia
acum 17 ani
cum se afla punctele de la sms 1888 si unde se afla ele


Branded


Related