The Practice sustine activ proiectul Start&Grow

Agentia THE PRACTICE este consultantul in relatii publice si comunicare al proiectului Start&Grow - initiat de www.stratups.ro si sprijinit de Microsoft, cu scopul de a sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare, oferindu-le gratuit acestora cele mai bune resurse de business. Astfel, in cadrul proiectului Start&Grow, THE PRACTICE va oferi timp de 8 luni, consultanta in comunicare si relatii publice pentru toate cele 4 start-up-uri selectate de organizatori.

"Programul Start&Grow le ofera start-up-urilor acces la cele mai bune servicii si produse de business din piata. Alegerea THE PRACTICE drept partener specializat in PR si comunicare a fost deci una fireasca, tinand cont atat de performantele inregistrate de agentie inca din primul an de la infiintare, cat si de spiritul antreprenorial din cadrul companiei", a declarat Cristina Alexandru - Manager proiect Start&Grow.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related