Oana Bulexa, managing director MSLGROUP The Practice, în juriul Eurobest 2017

Oana Bulexa, managing director MSLGROUP The Practice, în juriul Eurobest 2017

Oana Bulexa, Managing Director al MSLGROUP The Practice, face parte din juriul Eurobest 2017, la secțiunea PR. Este pentru a doua oară când Oana se numără printre jurații Eurobest, prima dată fiind selectată în juriul competiției în urmă cu 4 ani, la ediția 2013. 

Festivalul Eurobest este cea mai importantă competiție europeană de creativitate. Ediția 2017 va avea loc la Londra, în perioada 28-30 noiembrie. Un total de 106 jurați și președinți de juriu vor evalua anul acesta lucrări înscrise în 21 de categorii. Juriul de PR numără 7 experți de profil.

 

Faptul că am fost invitată pentru a doua oară să mă număr printre jurații Eurobest este, dincolo de o mare bucurie, o imensă onoare. Prezența anterioară, în ediția 2013, fost o experiență foarte frumoasă, care s-a conturat superb în toate detaliile: organizare impecabilă, standarde foarte înalte, colegi de juriu extraordinari, lucrări înscrise extrem de valoroase, schimburi de idei cu oameni foarte interesanți. Așadar, abia aștept să ajung din nou la festival și să îmi pun din nou toată experiența acumulată în slujba identificării și recompensării celor mai bune campanii din competiție”, a declarat Oana Bulexa.

 

Cu o experiență de peste 15 ani în jurnalism și comunicare, Oana a servit în calitate de jurat în numeroase competiții locale și internaționale (Romanian PR Award, ADC*RO Awards, Stevie ® Awards, Eurobest, EMEA Sabre Awards). Are, la rândul său, în palmares peste 50 de premii, în competiții precum Cannes Lions, Global Sabre Awards, IPRA Golden World Awards, EMEA Sabre Awards, Romanian PR Award, Internetics sau ADC*RO Awards.

MSLGROUP The Practice este cea mai premiată agenție de PR din România, cu peste 250 de premii și nominalizări obținute pentru mai bine de 100 de campanii de comunicare, realizate pentru companii din domenii foarte variate (IT&C, consumer electronics, food & drinks, banking si servicii financiare, auto, pharma, entertainment, retail, imobiliare, ONG etc.). Parte din cel mai mare grup de comunicare din România - Publicis One, este Agenția de PR a Anului 2016 în România, fiind singura agenție din România laureată de patru ori cu acest titlu (2009, 2012, 2015, 2016).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related