MasterCard a lansat in Romania cel mai recent spot dedicat UEFA Champions League

MasterCard Europe a lansat in Romania cel mai recent spot din seria "Priceless", dedicat sponsorizarii UEFA Champions League: Martori la scrierea istoriei. Tema sa, distinctiva si autentica, este un concept-umbrela pentru toate activitatile companiei legate de platforma de sponsorizare a UEFA Champions League, care, in timp, si-a scris propria istorie.

"La15 ani de cand MasterCard a devenit sponsor oficial al UEFA Champions League, am vrut ca in cel mai recent spot al nostru sa le aducem aminte iubitorilor fotbalului de momentele memorabile, la care ne trimit cu gandul deseori comentatorii sportivi", spune Ioana Gorganeanu, Marketing Manager, MasterCard Europe. "Spectatorii acestor meciuri au fost martori la scrierea istoriei UEFA Champions League. Fiecare meci din competitie este un eveniment care nu poate fi ratat, este o experienta de nepretuit. Mesajul pe care vrem sa il transmitem iubitorilor fotbalului este sa se bucure din plin de aceste momente." "In toate etapele sale, UEFA Champions League are rolul unui liant social. Competitia ofera un teren propice pentru pronosticuri, dezbateri sau, pur si simplu, pentru ca suporterii sa se puna la curent cu noutatile si sa socializeze. Toate aceste adevarate comunitati de fani ai fotbalului vor sa se simta conectate la pulsul campionatului si la tot ce inseamna el", a mai spus Ioana Gorganeanu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related