MasterCard Worldwide continua sponsorizarea UEFA Champions League

MasterCard Worldwide a anuntat ca va continua sa fie partener oficial al UEFA Champions League pana in sezonul 2012 si al UEFA Super Cup din 2009, 2010 si 2011. Contractul pe trei ani este valabil pana la sfarsitul sezonului 2011-2012, iar prin intermediul sau MasterCard va continua sa utilizeze aceasta platforma de sponsorizare, beneficiind de exclusivitate pe categoria "sisteme de plata".

Javier Perez, Presedinte MasterCard Europe, a declarat: "Platforma de sponsorizare reprezinta o componenta esentiala a strategiei globale de marketing a MasterCard, de aceea ne bucuram ca vom continua sponsorizarea UEFA Champions League. Vom utiliza si pe viitor aceasta platforma pentru a oferi actionarilor un plus de valoare, prin crearea de oportunitati de afaceri pentru institutiile financiare partenere si comercianti. In acelasi timp, experientele de nepretuit oferite posesorilor de caduri MasterCard vor contribui la consolidarea afinitatii consumatorilor fata de brand-ul MasterCard."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related