ABSOLUT LABEL - THE COUNTRY COLLECTION IN MAGAZINUL ZEBRA SOCIETY

Dupa ce a fost prezentata presei pe 10 septembrie la lansarea oficiala a clubului Embryo, colectia ABSOLUT LABEL - The Country Collection poate fi admirata de publicul larg in magazinul Zebra Society. Intre 26 septembrie si 9 octombrie de la 17:30 la 19:30, cei aflati la shopping pe Calea Victoriei, vor putea admira doua fotomodele ale agentiei Etoiles Models, purtand T-shirturile din colectia ABSOLUT LABEL in vitrina magazinului Zebra Society.

Designerii celor 10 T-shirturi care alcatuiesc ABSOLUT LABEL "The Country Collection" sunt Yaz si Emal Yazbukey din Turcia, argentinianul Adrian Appiolaza, grecul Filep Motwary, brazilianca Karlla Girotto, surorile germane Claudia si Uli Dziallas, suedezii Kicki Fjell si Sanna Kwist, siberianca Ira Zima, spaniolii Inez Aguilar si Ivan Martinez, polonezul Marek Adamski, si parizianul Benoit Missolin.
T-shirturile sunt prezentate in viziunea stilistica a Laurei Vargalui (ELLE). Modele poarta pantalonii realizati de designerul Adrian Oianu, in culori naturale, de la alb la brun, inspirate din lumina de dimineata a palcurilor de padure. Textura materialelor a imitat scoarta de copac, nervurile plantelor si frunzelor. Spectaculoasa prezentare ABSOLUT LABEL - The Country Collection va face subiectul unui pictorial in revista ELLE numarul din noiembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

SectiuneBranded


Related