Sanofi-Aventis promoveaza Ibalgin Rapid sub sloganul "Forta care invinge de doua ori mai rapid durerea puternica"

Sanofi-Aventis lanseaza Ibalgin Rapid® (ibuprofen lizinat 683mg), un analgezic a carui actiune terapeutica debuteaza in doar 15 minute de la administrare, de doua ori mai rapid decat comprimatele filmate obisnuite de ibuprofen de 400mg. Astfel, cu Ibalgin Rapid®, fiecare persoana castiga timp sanatos pentru sine.

Lansarea va beneficia de o campanie de promovare dedicata, sub sloganul "Forta care invinge de doua ori mai rapid durerea puternica". Mesajul va fi declinat in TV, print si actiuni de marketing in farmacii, pe parcursul a aproape jumatate de an, in perioada iunie-octombrie 2010. De asemenea, produsul va beneficia de activitati de PR. Agentiile care semneaza campania sunt Ogilvy Praga, Ogilvy Bucuresti si Free Communication (PR). Valoarea de rate card a investitiilor in media se ridica la peste 1 milion de euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

Campanii

SectiuneRelated