Un ADfel de week-end la Institutul de Relaxare Philips

De vineri dimineata a inceput reamenajarea Foisorului de la motoare. Philips a adus tot felul de aparate performante si le-a adunat pe toate in Institutul de Relaxare.

Toti cei care au pasit in Foisor de vineri incoace au fost intampinati de hostesse care le-au explicat cum functioneaza produsele Philips si i-au invatat sa le foloseasca. Astfel, ei au putut gusta paine aburinda scoasa din cuptorul de paine Philips si s-au putut racori cu fresh-uri racoritoare si cafea preparate cu mana lor.

 

Doamnele au avut parte si de alte surprize. Dupa paravanul din coltul foisorului avea loc un demo pentru epilatorul Philips SatinPerfect. Iar fetele cu cele mai fine picioare, care s-au lasat pictate in Ateliereul de Pictura Philips SatinPerfect, pot castiga un epilator Philips SatinPerfect, daca picioarele lor vor primi suficiente voturi in concursul despre care puteti afla mai multe aici.

 

Rare au fost cazurile in care vizitatorii Insitutului de Relaxare sa reziste tentatiei de a se aseza pe puf-uri. Stand confortabil acolo, ei s-au uitat la filmele care rulau pe televiziorul Philips Aurea.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related