Proiectia de spoturi motivationale oferita de BCR la ADfel

BCR a oferit in cadrul ADfel proiectia “Conteaza cu cine faci banking”, o selectie de reclame internationale care dezvaluie activitati, joburi care implica maxima atentie si concentrare. Calupul a fost construit pentru a intari mesajul ca aceia care fac banking cu BCR, se pot concentra 100% la jobul lor, fara sa aiba griji.

Fie ca este vorba de ingineri spatiali, astronauti, bijutieri, muzicieni, scenaristi sau acrobati, spoturile demonstreaza ca un job facut cu pasiune te poate duce departe. Ca sa fii la inaltime in orice proiect pe care il desfasori, trebuie sa te implici total, iar eforturile vor fi rasplatite cand esti dedicat 100% jobului tau.

O incursiune intr-o lume fantastica ii aduce in prim plan pe oamenii care produc ploaia, care tin planeta in miscare sau ridica soarele pe cer. Alaturi de meseriile din aceasta lume nevazuta sunt aliniate si alte indeletniciri care ii prezinta pe oamenii care exceleaza in domeniile de activitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related