Bergenbier a aratat ca stie ce isi doresc barbatii la ADfel 2010

Seara Sutienelor, Seara ID-urilor de mess la liber si Show-ul de stand-up sustinut de Teo au fost modurile prin care Bergenbier a demonstrat la ADfel ca stie ce vor barbatii de la femeile de langa ei. Toate acestea sunt idei ale agentiei Leo Burnett.

Insight-urile lui Teo despre relatia dintre barbati si femei au incins atmosfera din Laptarie, in prima seara a evenimentului. El le-a explicat femeilor ce vor barbatii de la ele in general, dar si ce vor vrea de la ele in urmatoarele seri Bergenbier din cadrul ADfel.
 

Teo a invitat fetele la “Seara sutienelor” printr-o pledoarie pentru frumusetea naturala (adica fara sutien cu push-up), insotita de provocarea de a-si dezvalui infatisarea reala. In seara cu pricina, la intrarea in terasa a fost infiintata Garderoba sutienelor si o cabina de proba unde femeile increzatoare in propriile trasaturi si-au putut scoate accesoriul inselator.


 
Ele au primit pentru curaj cate un cocktail preparat special pe placul lor, la barul instalat ad-hoc langa cabina.

In cazul in care un barbat reusea sa convinga o femeie sa-si lase sutienul la Garderoba, el primea o bere. Actiunea a atras atentia tuturor oamenilor din terasa, iar sutienele au fost lasate in pastrare pana tarziu.

ID-uri de mess la liber
In alta seara, Bergenbier a facut in asa fel incat barbatii sa poata obtine ID-ul de mess al femeilor din terasa care ii interesau, fara sa depuna efort. Timp de cateva ore bune, cele care veneau in terasa puteau participa la concursul Miss Popularity lasandu-si ID-ul de mess la inscriere. Pentru a obtine ID-ul participantei care ii interesa, barbatii au trimis codul de pe esarfa ei, insotit de un mesaj cat mai seducator, la numarul afisat pe ecranele din terasa. Fiecare barbat a primit in schimb un mesaj cu ID-ul si o bere gratis.

Fata care a primit cele mai multe voturi a castigat o zi la spa, pe langa titlul de Miss Popularity. Ea a ales dintre mesajele primite pe cel care i-a placut cel mai tare, desemnand astfel castigatorul marelui premiu oferit de Bergenbier: greutatea lui in bere.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related