Campanie efervescenta pentru adidas colectia toamna/iarna '05

Impactul puternic pe care l-a avut adidas Originals pe piata, i-a determinat pe reprezentantii adidas sa continue aceeasi tonalitate creativa in comunicarea noii colectii. Fotograful campaniei toamna/iarna 2005 este Karl Lagerfeld, care a colaborat cu adidas si pentru colectia primavara/vara din acest an. Lagerfeld reuseste sa surprinda cel mai bine conceptul de lifestyle Originals.

Pentru a celebra originalitatea intr-o maniera jucausa si total diferita fata de sezonul trecut, adidas a trecut de la modelele in alb - negru ale colectiei primavara/iarna '05, care au avut ca unica pata de culoare celebrul trifoi albastru -emblema Originals, la culori tonice si efervescente, dupa cum se poate remarca in printurile care promoveaza colectia toamna/iarna '05. Ideea creativa a fost supervizata de directorul de creatie adidas Global, Michael Michalsky. Sedinta foto s-a desfasurat in studioul din Paris al lui Karl Lagerfeld.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related