De 10 ani impreuna cu Synevo

Incepand din 10-10-2005 Synevo lanseaza campania aniversara "De 10 ani impreuna". Campania va fi exclusiv pe Internet si va dura 3 luni. Istoric, in 1995 a aparut Rombel, unul dintre primele laboratoare private de analize medicale din tara noastra. Dupa numai doi ani, grupul Medicover interesat de piata medicala din Romania a preluat laboratoarele Rombel. Ca o evolutie fireasca, in 2004, acestea au devenit o divizie separata in cadrul grupului Medicover, divizie ce poarta numele de Synevo. In prezent Synevo este activ pe piata din Romania si Polonia.

"Pentru multi ideea unui laborator de analize medicale privat la vremea aceea, parea doar o idee futurista, la care e placut sa te gandesti dar prea greu de realizat. Totusi, cativa am crezut in viitorul ei si am pornit la drum. Am avut incredere ca vom reusi. Am cautat solutii acolo unde altii vedeau probleme. Am creat un concept nou in piata medicala, am adus aparatura moderna de laborator si am introdus standarde de calitate la fel ca in celelalte tarile europene. Astazi, credem ca am participat direct la cresterea calitatii actului medical" - Virgil Ivan, Director General Synevo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related