Baie de spirit la Golden Drum

Mai mult decat un eveniment destinat creativitatii publicitare din Europa Est-Europeana, Golden Drum a fost gandit ca un spatiu in care tarile participante isi manifesta specificul cultural si valorile care le reprezinta.

Golden Drum a devenit un spatiu care favorizeaza comunicarea intre participanti intr-un registru cald si firesc uman. Festivalul a fost gandit ca un instrument de branding de tara, tot mai complex si mai performant de la an la an. Servicii ireprosabile, apropiere umana, tintirea unui nivel de performanta mereu mai ridicat, rafinament culinar, creativitate sunt valori pe care Golden Drum le transmite pentru Slovenia. Seminarii de calitate, invitati care sunt nume in zona comunicarii, happening-uri care tin atat de advertising, cat si de creativitate in general au facut din festival un eveniment complex, deschis si care nu-si doreste sa delimiteze intre creativitatea cu finalitate artistica si cea cu finalitate economica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related