CSR: Rompetrol ofera combustibil in valoare de 310.000 $ catre Fundatia pentru SMURD

Rompetrol Rafinarie va oferi lunar cate 30 de tone de combustibil Jet A1 pentru operarea celor doua elicoptere ale Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD), in cadrul parteneriatului demarat in 2010, informeaza un comunicat Rompetrol Group. Actiunea face parte din platforma de responsabilitate sociala "Energia vine din suflet".

Cantitatea de combustibil oferita este aceeasi ca in 2010, insa valoarea acesteia in 2011 este estimata la 310.000$, cu 70.000 $ mai mult decat anul trecedent.

“Continuarea parteneriatului cu SMURD reprezinta un gest firesc al unei companii ce dezvolta programe de responsabilitate sociala si este permanent preocupata de imbunatatirea aspectelor sociale specifice comunitatilor in care isi desfasoara operatiunile. Si in 2011 Grupul Rompetrol va acoperi intregul consum de combustibil pentru elicopterele utilizate de Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare, facilitand astfel interventiile medicale aeriene si salvarea de vieti omenesti. Initiativa face parte din platforma de responsabilitate sociala a Rompetrol, "Energia vine din suflet", care cuprinde programul national "Impreuna pentru fiecare" si alte proiecte punctuale din domeniile mediu si sanatate”, a declarat Gavit Kurkimov (Vice Presedinte al Diviziei Dezvoltare Afaceri a Grupului Rompetrol).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Ioana Gligor
acum 13 ani
un fapt laudabil din partea rompetrol; probabil a trebuit sa vanda nea patriciu pt ca rompetrol sa inceapa sa fie cu adevarat implicat in viata comunitatii


Branded


Related