Scala JWT si Fundatia pentru SMURD lanseaza campania "Ingeri printre noi"

Scala JWT semneaza ultima campanie de directionare a 2% din impozitul pe venit catre Fundatia pentru SMURD. Campania se desfasoara in perioada 5 Aprilie - 12 mai 2010 pe mai multe canale de comunicare: TV, cinema, radio (I, II, III), POSM (postere, flyere).

Putini romani stiu ca pot directiona 2% din impozitul pe venit (care in mod normal se varsa la bugetul de stat) catre o fundatie sau un ONG, care lupta pentru o cauza de care ei se simt apropiati.

Fundatia pentru SMURD aduna fonduri rezultate din donatii si le investeste in dezvoltarea Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare. De fiecare data cand cineva doneaza catre Fundatia pentru SMURD, contribuie la salvarea unei vieti aflate in pericol.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related