Cohn&Jansen JWT semneaza campania 2% pentru SMURD

Cohn&Jansen JWT a realizat campania pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit in sprijinul Fundatiei pentru SMURD, informeaza un comunicat al agentiei. Obiectivul este strangerea fondurilor necesare pentru achizitionarea unui avion echipat pentru situatii de urgenta, pentru cazuri care necesita transportul rapid, pe distante mari, nu pentru catastrofe.

"Sunt multe cazuri medicale a caror gravitate poate fi remediata, cazuri care pot fi solutionate din punct de vedere medical, dar care depind de alte variabile extrem de importante: distanta ce trebuie parcursa de pacient, timpul in care un pacient trebuie sa ajunga la un anumit spital, conditiile meteo etc”, afirma Andreea Lupu (Account Director, Cohn&Jansen JWT).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related