VIP Romania lanseaza ziarul "Carevasazica" si doua concursuri pentru studenti

Organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte - VIP Romania va lansa pe 16 martie primul numar al “ziarului studentesc de informare cu cap” Carevasazica, informeaza un comunicat VIP. Pana pe 18 februarie, tinerii pot participa la 2 concursuri prin care sa ilustreze tema numarului, “unplugged”.

Carevasazica li se adreseaza tinerilor si isi propune sa fie un ziar neconventional, care nu plictiseste, nu solicita ochii, ci mintea. Tema primului numar se numeste “unplugged”.

“Gandindu-ne la cat de bine ancorati suntem astazi intr-un fel de cultura si societate a instantaneului, primul nostru gest eliberator porneste de la ideea de unplugged. Deconectare. Pur si simplu detasare. Asadar, pe tine la ce te duce cu gandul ideea de unplugged? Noi am pus pe hartie, ca punct de plecare, urmatoarele: intimitate, neconventional, sinceritate, autentic, rabdare, confort, timp, refacere, adevar”, se precizeaza in comunicat.

Echipa redactionala invita viitorii cititori ai ziarului, tinerii creativi, cu imaginatie si talent la scris sau desenat, sa propuna o viziune proprie a ideii de unplugged. Pana pe 18 februarie, acestia pot trimite eseuri (de cel mult 1000 de cuvinte) sau ilustratii (insotite de o scurta explicatie a reprezentarii vizuale) la adresa [email protected].

Vor fi 6 premii, 3 pentru cele mai bune ilustratii si 3 pentru castigatorii de la sectiunea eseu. Cele mai bune trei texte apar in ziarul Carevasazica, iar autorii lor primesc o carte de beletristica. In plus, castigatorul locului 1 participa gratuit la un curs de la Fundatia Calea Victoriei.
La sectiunea ilustratie, premiul 1 consta intr-o bursa IQads Kadett, o carte de design si publicarea designului pe coperta ziarului. Castigatorii de pe locurile 2 si 3 primesc si ei cate o carte de design, iar lucrarile lor vor aparea in interiorul ziarului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related