VIP Romania organizeaza Scoala de Vara "Rebranding Romania"

In perioada 30 iunie -13 iulie, VIP Romania (Voluntari pentru Idei si Proiecte) organizeaza cea de-a 9-a editie a Scolii de Vara "Romania Sec. XXI", pe tema "Rebranding Romania".

Inca din 2000, in fiecare vara, studentii care isi doresc sa schimbe in bine lumea in care traiesc, se intalnesc in cadrul primei scoli de vara din Romania. Tema de anul acesta, va aduce impreuna studenti pasionati de domeniul brandingului de tara, care isi doresc sa transforme Romania intr-o tara cu personalitate puternica, a carei imagine sa fie perceputa pozitiv atat in interiorul cat si in exteriorul granitelor

Avem nevoie de un brand de tara, iar daca da, atunci cum il putem construi? Aceasta este doar una dintre intrabarile la care participantii Scolii de Vara "Romania Secolului XXI" vor incerca sa raspunda, alaturi de invitati precum Dan Puric, Dumitru Bortun, Lucian Trasa si multi altii. Cei 25 de participanti, studenti din toata tara, vor veni in Bucuresti pentru a asista la workshopuri, conferinte si dezbateri pe tema brandului de tara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related