Evensys prezinta Social Networks Conference, prima conferinta locala de marketing si comunicare in retelele sociale

Pe 7 octombrie 2010 se va desfasura prima editie Social Networks Conference, un eveniment dedicat strategiilor de promovare in cele mai utilizate platforme sociale din Romania.

Pornind de la conceptul de succes al conferintei connect|fb organizata de Evensys pe 16 iulie 2010, evenimentul isi propune sa ofere un set de instrumente si tactici de comunicare adaptate retelelor sociale care domina in prezent piata locala: Facebook, Hi5, Twitter, Neogen, Yahoo, Netlog, TPU.ro.

Vorbitorii invitati sunt profesionisti in online si reprezentanti din zona acestor retele, printre numele anuntate numarandu-se Mihai Fanache - Managing Director al MediaCafe, regia de media online ce se ocupa de serviciile de advertising ale retelelor Yahoo! si Netlog in Romania, Calin Rotarus – Managing Director al ARBOInteractive, agentia de media care administreaza in Romania si reteaua Hi5, Calin Fusu – Director General la Neogen, unul din marii jucatori de pe piata retelelor sociale, sau Catalin Tenita – Managing Partner, TreeWorks si antreprenor care a contribuit la lansarea TPU.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related