Crema industriei online vine la Romanian New Media Conference

Cei mai experimentati profesionisti din industria online romaneasca se alatura specialistilor din Europa de vest si din State prezenti la prima editie a Romanian New Media Conference (http://www.ronewmedia.ro/). Evenimentul este organizat de Money Express si va avea loc pe 29 mai, la Hotel Intercontinental.

Bogdan Gheorge (fondator Softpedia), Radu Ionescu ( fondator Kinecto), Marian Costache (Managing Partner Motion Vision Communication), Mihai Seceleanu (Internetcorp), Calin Rotarus (Managing Director ARBOinteractive), Mircea Gheorghe (Starcom), Doru Panaitescu (Consultant independent) si Cristi Parvan (Interactive Media Director la Zed Digital) vor vorbi audientei despre cum poti deveni profitabil folosind canalele digitale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related