F5 lanseaza sportVOX - o platforma de opinii, bloguri si comentarii dedicata pasionatilor de sport

SportVOX va cuprinde opinii legate de competitii si evenimente sportive semnate de jurnalisti, comentatori si sportivi, sub coordonarea editoriala a lui Ionel Lespuc.

“SportVOX este o colectie de voci autorizate, care comenteaza evenimentele, care vad si explica ce se intampla in sportul romanesc si international. Opiniile lor se vor intersecta cu cele ale cititorilor. Asta va fi sportVOX: un loc de dezbatere a fenomenului sportiv, un loc de unde nu afli doar rezultate si clasamente, ci si motive, explicatii, dedesubturi”, a spus Ionel Lespuc, editor coordonator sportVOX.

“SportVOX este a patra platforma de tip blog colectiv pe care o lansam, dar cu siguranta nu si ultima. Cred in acest concept, care a fost validat deja de public, si sper sa se alature proiectului cat mai multi pasionati de sport, atat jurnalisti profesionisti, cat si cititori talentati care vor avea, prin SportVOX, expunerea necesara pentru ca ideile lor sa ajunga mai usor la publicul larg”, a adaugat Dragos Stanca, managing director F5.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related