Vodafone Romania lanseaza vodafonenewsroom.ro, o resursa online de informatii multimedia despre produsele, serviciile si campaniile companiei

Vodafone Romania lanseaza site-ul www.vodafonenewsroom.ro, o resursa online de informatii ce grupeaza continut text, foto si video despre produsele, serviciile, campaniile de comunicare si activitatile companiei. Pagina, dedicata jurnalistilor, bloggerilor si tuturor utilizatorilor interesati, pune la dispozitie informatii in timp real despre Vodafone Romania si ofera posibilitatea de interactiune, prin sectiunea de feedback, disponibila pentru fiecare articol.

Site-ul grupeaza intreaga arhiva de comunicate a Vodafone Romania, alaturi de reclamele difuzate de-a lungul timpului si de clipurile ce au circulat exclusiv online. Galeria foto include imagini exclusive de la concertele derulate in parteneriat cu Vodafone Romania, precum si de la cursele de Formula 1 ale monoposturilor sponsorizate de companie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related