Utilizatorii Vodafone Romania pot primi notificari gratuite de pe Twitter prin SMS

Utilizatorii Vodafone Romania pot primi de acum notificari gratuite prin SMS ce includ postarile prietenilor din reteaua sociala Twitter. Clientii serviciului pot opta sa primeasca notificari doar de la anumite persoane pe care le urmaresc si pot stabili si intervalul orar in care primesc mesajele.

De asemenea, utilizatorii serviciului Vodafone Internet pe mobil pot posta mesaje in reteaua de socializare Twitter prin intermediul site-ului de mobil Twitter sau prin intermediul SMS-ului.

"Vodafone doreste sa fie prezenta alaturi de utilizatorii sai in principalele zone de comunicare ale mediului online. Astfel, noul serviciu vine ca o evolutie naturala a instrumentelor de comunicare pe care Vodafone Romania le pune la dispozitia clientilor sai. Parteneriatul cu Twitter adreseazanevoia de a intercationa in timp real in retelele sociale, de pe telefonul mobil", a declarat Catalin Becic, Director, Consumer Marketing la Vodafone Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related