Splendid Interactive reprezinta pe piata de publicitate platforma Video News Network

Incepand din martie 2010, Splendid Interactive administreaza spatiul publicitar al platformei de stiri video online, dezvoltata in Romania de Future Media Network.

Video News Network ofera solutii de promovare unice partenerilor sai, prin furnizarea stirilor video prezentate de agentiile de presa NewsIn si Thomson Reuters, ce pot fi accesate in site-urile partenere, folosind solutii de vizualizare de ultima generatie.

"Video advertising-ul a inceput sa ia amploare si pe piata online de pe plaiurile noastre, iar parteneriatul incheiat cu Future Media Network ne ofera posibilitatea de a eficientiza la maxim campanile pe care le desfasuram pentru clientii nostri. Cred in pre-roll ad-uri, care au capatat deja notorietate, iar ratele de click considerabil mai mari decat cele obtinute prin banner display reprezinta un argument suficient de clar pentru a indemna orice client sa foloseasca reteaua VNN" a declarat Cristi Marinescu, Director Executiv, Splendid Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related