Realitatea.NET a devenit primul portal de stiri din Romania care a inregistrat peste 1 milion de vizite intr-o singura zi

Conform SATI, REALITATEA.NET a inregistrat ieri 1.011.617 de vizite si nu mai putin de 4.090.413 pagini citite, realizate de un numar de peste 325.892 de vizitatori unici.

Cu aceste rezultate, REALITATEA.NET a fost luni cea mai vizitata destinatie online din Romania - depasita in SATI doar de reteaua de socializare internationala Hi5.com si si-a devansat net atat concurenta directa (urmatorul site de Stiri generale in clasament a fost Hotnews.ro, cu 226.875 vizitatori unici), cat si alte site-uri cunoscute precum Libertatea.ro (225.584 unici) sau Gsp.ro (217.450).

Mai mult, REALITATEA.NET a obtinut performante notabile si pe mobil. REALITATEA.MOBI a avut luni, conform SATI, 24.952 de vizite "? cel mai bun rezultat zilnic inregistrat pana acum de un mobisite in SATI, recordul anterior fiind stabilit duminica, in ziua alegerilor, tot de REALITATEA.MOBI.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

DictionarRelated