In noiembrie, Realitatea.NET inregistreaza cel mai mare numar de vizitatori unici realizat vreodata de un site de stiri romanesc

In noiembrie, REALITATEA.NET isi consolideaza pozitia in topul website-urilor de continut si stabileste un nou record de trafic, 1.860.147 de vizitatori unici "? cel mai bun rezultat atins, in istoria SATI, de catre un site de stiri romanesc, indiferent de profilul acestuia.

Stirile la minut, materialele in exclusivitate si relatarea necenzurata a campaniei electorale si alegerilor prezidentiale au atras luna trecuta pe REALITATEA.NET 1.860.147 de vizitatori unici care au realizat circa 30 de milioane de afisari si aproape 7,66 milioane de vizite, potrivit SATI.

Numarul de vizitatori unici constituie o performanta neegalata pana in prezent de niciun alt site de stiri din .RO, fie general, de sport sau tabloid, de la infiintarea SATI, precedentul record fiind stabilit tot de REALITATEA.NET in luna octombrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related